MEDLEMMER

Sønderborg Distillery Ap

Sønderborg Distillery ligger i den centrale del i Sønderborg by. 
Vores værdier bygger på kvalitet, grundighed og bæredygtighed. Vi producerer produkter af høj kvalitet, har en 100% økologisk godkendt produktion, og bruger kun de bedste råvare der er til rådighed.

Hviid's Biavl

Vores bigårde er placeret forskellige steder i og omkring Gråsten og Sønderborg.I sæsonen er hele familien involveret i at hjælpe med at passe bierne, flytte bierne til bestøvning, høste honningen og slynge honningen. For ikke at tale om røre honningen og tappe den på glas.Huset Blom

Villarestaurant  i Sønderborg med stil, sjæl og klasse .I Huset Blom tilbyder vi delemad, som er lækker mad, der serveres på fade og deles ved bordet. Det skaber en helt særlig stemning – man rækker til andre, man deler og taler om, hvordan det smager. Maden er i centrum, og vi hygger om jer.

Domaine Nyballe
Vingård
Druerne dyrkes bæredygtigt og uden pesticider. Vinen er ufiltreret og har lavt sulfitindhold. 
Vi afholder vinsmagning  her og ved arrangementer samt rundvisninger på vingården med smagsprøver.
Stevninggaard frugt og Grønt

Kvalitet der kan ses og smages - stort udvalg hen over året  - fra jord til bord, frugt -grønt  nydelse når sæson er !


Rosario   

Økologisk olie

Vores vision  er at give danske forbrugere adgang til ekstra jomfruolivenolie af virkelig høj kvalitet. Ikke Dansk  - men fra Spanien  - kvalitets olie til den  Danske lokale mad.

Jysk Seafood.

Det gode valg af fisk til restaurant, hotel og kantiner  - kompetent fiskeleverandør  Så er du kommet til den helt rette fiskeleverandør af: Fersk fisk,Frossen fisk, Røgvarer,Skaldyr,mmMyrholm
Myrholm er et familieejet husmandssted fra år 1648, hvor aftægtsboligen er indrettet til Bed and Breakfast. Fødevare - kvalitets honning  - Stedet ånder af nostalgi, hvor I kan få autentiske bondegårds oplevelser, som f.eks.at samle æg, fodre høns.

Hestehavegård

– en fornøjelse at sætte tænderne i. Hos os får du ren besked, ren dansk natur, ingen tilsætningsstoffer eller overfladebehandling.
Skærtoft Skovhav og Akademi                      

Skovhau som en fælles brand – for de produkter, vi forarbejder på Skærtoft.  Spiseolier af camelina og raps.  Akademi :Formidling af  rejsen mod grøn omstilling.

Det Franske hus

Vores “Raison d´être” Vores omdrejningspunkt er den gode kulinariske oplevelse – uanset om det er en sandwichs eller en syvretters menu, uanset om det er til en picnic eller et stort arrangement.
        Als Kloster              Gårdhotellet               

Hyggen og det hjemlige fra B&B - og det mere eksklusive og professionelle fra hotellernes verden. Et besøg  med ro og nydelse.Frydendal Ismejeri

Vi producere is under konceptet bondegårdsis.

For at få lov til at bruge navnet bondegårdsis er der en række krav der skal overholdes, så som at isen skal produceres af gårdens egen mælk.


Flora Fement
Vi laver fermenterede plantedrikke - fulde af vitaminer, antioxidanter og polyfenoler. Brygget på mælkesyrebakterier og økologiske frugter.
Vi brygger vores drikke på bl.a. ribs, solbær, hyben, humle og ingefær.

Mojoś spisehus
Vi byder på lækkert kvalitets mad. Bestil din mad online og få leveret lige til din dør.
Vi beskræber os på at være de bedste og glæder os til at tage imod din bestiling.

Farmer´s Window 
Vi har som mission at skabe mere transparens i fødevareindustrien ved at tilbyde producenter at fremvise deres produktioner til forbrugere gennem augmented reality teknologi
KJØ
En god proteinkilde snack af beef jerky - KJØ -  lavet af 100% dansk okseinderlår.Vi glæder os til at vi snart kan åbne op for salget, så i kan få lov til at smage kvaliteten af vores lækre produkter.

Økohaven ved Skelde  Vingård
Als Naturkvæg
Jysk Seafood
B2B  salg af fisk til restaurant, hotel eller lignende. Ferskfisk, Frossen fisk,Røgvarer Skaldyr. mmEn stor TAK til alle støttemedlemmer - at støtte op om og være en aktiv del af foreningen.

info på vej
info på vej
info på vej
Vi er medlem af Made  In Sønderborg og formidler busture ud til den lokale mad, se mere på  www.foodtourdenmark.com